ELAZIĞ / SİVRİCE - Ali Rıza Talay Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulününün 103. yıl dönümü olması sebebiyle  "Türkün Özü Akifin Sözü" temalı İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenledi.Bir çok etkinliğin gerçekleştirildiği programa İlçe Kaymakamı Sayın Efecan ŞAHİN,İlçe protokolü ,öğretmen ,öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

29. Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Ekm

Okulumuzun instagram adresi aktif olmuştur. Sivricealirizatalaylisesi kullanıcı adıyla aktif olmuştur.

Ekm

Okulumuzda deprem tatbikatı düzenlenmiştir

Haz

Sivrice Ali Rıza TALAY Çok Programlı Anadolu Lisesi  Hazar'dan Avrasya'ya Şiir Dinletisi, Türkü Şöleni, Mezuniyet Töreni ve Mezunlar Buluşması adı altında yıl sonu etkinliği düzenledi

May

2 Haziran  Perşembegünü saat 16:00 da Okulumuz bahçesinde yapılacak olan mezuniyet törenine tüm halkımız davetlidir.